23 Şubat 2017 Perşembe

SURVİVOR TÜRKİYE





23.BÖLÜM

23.Bölüme geldi SURVİVOR aşağı yukarı kıbrısa kalacaklar belli oldu kafamda.Kıbrıs yolcuları;


SEMA APAK:Performansı en yüksek olan oyuncu,yıpratıcı kavgalara girmiyor,Özellkile finalde duygualrın yoğun oldugu oylama sırasında seyirci bunu göz önüne alacaktır.En büyük favorim.

İLHAN MANSIZ:Performansı yüksek olan oyuncular arasında ancak baskın olmayı.özellikle kadınlar üzerinden yürüttüğünden tepki oyları olabilir.Buda SERHAT'a oy kazandırır.(tabi iyileşir oyunlara katılabilirse)

ANIL KARAKURT:Performans sıralamasında 7.sırada ancak VOLKANI'nın üzerinde kurduğu baskıyı göğüsleyemezse final için şansı kalmaz.İlerleyen oyunlarda karakterini ortaya koymnazsa yokuş aşağı günler başlar onun için.

GÖKHAN GÖZÜKAN:Daha önce defalarca denenmiş "ayrı yatarım,ayrı yerim"stratejisini uygulamaya koydu.Ne performansı,yüksek nede sempatik kıbrısa gider.orada kalır.

BERNA KEKLİKLER:Daha önce yarışma tecrübesi olması en büyük avantajı ! Performansta arkasında dört bayan yarışmacı bıraksada,üstünde 3 yarışmacı var.ama oylama anında ELİF'i geçebileceği kanısındayım.

SABRİYE ŞENGÜL:Bir sporcuda olmaması gereken düzeyde duygusal çok çabuk demoralize oluyor.bu "kaybeden"kişi profilini seyirci sevmiyor.Sürekli ağlak hali sinir bozucu düzeyde.En büyük rakibi;KENDİSİ !

ERDİ ÜNVER:28 oyunluk tablosuyla ! etliye sütlüye karışmadan idare ediyor vaziyeti ! Önceden çalışılmış replikler ve mimiklerle gidebildiği yere kadar zorluyor.Kıbrıs için hiç şansı yok.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder